Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Universitatea din Pitești

 

BULETIN ȘTIINȚIFIC

 

Seria Matematică și Informatică

 

ISSN 1453 - 116x

Buletinul Stiintific al Universitatii din Pitesti, Seria Matematica si Informatica apare din anul 1997, an în care s-au împlinit 35 de ani de învatamânt superior pitestean.

Volumele contin articole cu caracter stiintific din domeniile matematica si informatica. În Buletin au fost publicate si lucrari prezentate în cadrul Conferintei de Matematica Aplicata si Industriala (CAIM) în anii în care aceasta conferinta a fost organizata împreuna cu Facultatea de Matematica-Informatica a Universitatii din Pitesti. Din acest an Buletinul Stiintific editeaza un Supliment cu lucrarile prezentate la „Workshop Series on Applied Mathematics”, manifestare stiintifica organizata de Institutul de Matematica al Academiei Române „Simion Stoilow” în colaborare cu Facultatea de Matematica-Informatica a Universitatii din Pitesti. Din 2001, când a fost trimis la Zentralblatt MATH primul exemplar pentru a fi recenzat, revista figureaza în aceasta baza de date.

Din 2005, Buletinul apare în lista Revistelor recunoscute CNCSIS la categoria B (cod CNCSIS 355).

Buletinul Stiintific, Seria Matematica si Informatica,

editat de Facultatea de Matematica-Informatica a Universitatii din Pitesti, a publicat articole stiintifice semnate de autori straini si români cu reputatie nationala si internationala.

BULETINUL STIINTIFIC, seria Matematica si Informatica apare anual. Comenzile, lucrarile propuse la schimb, manuscrisele si corespondenta se pot trimite pe adresa:

BULETINUL STIINTIFIC al Universitatii din Pitesti

seria Matematica si Informatica

Universitatea din Pitesti

Str. Targu din Vale, nr. 1

110040 PITESTI, Arges

ROMANIA

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.