Româna         English         Français        

University of Pitesti

Pe parcursul anilor de studii, studenții au posibilitatea să activeze în Cercurile științifice studențești organizate în FECC. Activitățile au loc în laboratoarele de care dispune FECC și sunt conduse de cadrele didactice care își desfășoară  activitatea în respectivele spații.

Înscrierea într-un cerc științific se face direct prin contactarea cadrelor didactice de către studenții interesați.

Prin înscrierea și activarea într-un cerc știiințific studenții au posibilitatea să dobândească experiență prin proiectarea și realizarea practică a diverselor teme propuse de cadrele didactice sau chiar de ei. Respectivele teme pot să se constituie în subiecte pentru proiectul de diplomă susținut la examenul de diplomă. Cu experiența dobândită prin activitatea susținută într-un cerc științific studenții obțin repere edificatoare în CV-ul personal care pot fi decisive în situația obținerii unui loc de muncă.

Vă invităm să activați într-un cerc știițific studențesc din FECC!

 

Cercurile științifice din FECC se regăsesc în documentul:

Cercuri Științifice Studențești din FECC

News
S.I.I.M.A.D.C.
I forgot my password
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Click here for more information