Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Hotararea nr. 62_18.05.2020-cu privire la aprobarea comisiilor de concurs pentru ocuparea posturilor didactice scoase la concurs în semestrul II 2019-2020

Hotararea nr. 63_18.05.2020-cu privire la aprobarea Metodologiei privind desfasurarea activitatilor de evaluare in regim on-line la UPIT, 2019-2020

Hotararea nr. 64_18.05.2020-cu privire la reviziea Metodologiei de finalizare studii doctorale si susţinere a tezei de doctorat in inclusiv in situații de urgenta

Hotararea nr. 65_18.05.2020-cu privire la aprobarea Strategiei de internationalizare a Universitatii din Pitesti 2020-2027

Hotararea nr. 66_18.05.2020-cu privire la aprobarea aprobarea structurii generale a semestrului II al anului universitar 2019-2020

Hotararea nr. 67_18.05.2020-cu privire la aprobarea componentei comisiei de admitere pentru anul scolar 2020-2021 in cadrul Colegiului Tertiar Nonuniversitar

Hotararea nr. 68_18.05.2020-cu privire la aprobarea calendarului de admitere pentru anul scolar 2020-2021 îi cadrul Colegiului Tertiar Nonuniversitar

Hotararea nr. 69_18.05.2020-cu privire la aprobarea componentei Comisiei pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii la nivel de universitate (CEAC-U)

Hotararea nr. 70_18.05.2020-cu privire la decalarea perioadei de refacere a evaluarilor finale sem. II, pentru studentiian IV, Energetica si Tehnologii nucleare

Hotararea nr. 71_18.05.2020-cu privire la aprobarea referatului cu privire la reorganizarea și redenumirea Centrului de Cercetare-Dezvoltare-Inovare

Hotararea nr. 72_18.05.2020-cu privire la aprobarea reviziei organigramei Universitatii din Pitesti

Hotararea nr. 73_18.05.2020-cu privire la aprobarea cererii d-nei Oana Andreea Cristiana privind sustinerea examenului de licenta la UPIT

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.