Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

 ► Scurtă descriere 

 Programul de studii de masterat Administratia publică în contextul integrării europene are ca obiectiv formarea si perfectionarea specialistilor in domenii de interes public, derularea unor relatii pe termen lung cu structurile administratiei publice locale si cu serviciile deconcentrate ale ministerelor, in sensul dezvoltarii unei programe de pregatire profesionala cu un accentuat caracter practic.

 

► Competenţe ale absolventilor 

Absolventii programului de studii de masterat Administrație publică în contextul integrării europene, dobândesc cunoștintele necesare pentru a accede la o carieră de functionar public, atât în cadrul sistemului administrației publice naționale, cat si in administratia publica europeana, in domeniile:  administrarea patrimoniului unitatilor administrativ-teritoriale, protectia mediului si dezvoltarii durabile; achizitii publice; stare civile si finante publice, adica in domenii de interes public.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.