Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

► Scurtă descriere 

Programul de studii universitare de master Cariere juridice, a fost acreditat începând cu anul universitar 2014-2015, prin încadrare în domeniut.

 

► Competențe și oportunități de angajare

Prin modul în care a fost conceput şi structurat planul de învăţământ şi prin conţinutul disciplinelor incluse, programul de studii de masterat contribuie la reuşita absolvenţilor acestui program la Institutul Naţional al Magistraturii precum şi la Institutul de Pregătire şi Perfecţionare al Avocaţilor, instituţii juridice de prestigiu unde absolvenţii facultăţilor de drept pot îmbrăţişa cu succes două din cele mai importante profesiuni juridice, respectiv: magistrat şi avocat. Programul de studii amintit contribuie şi la perfecţionarea acelor absolvenţi de drept care doresc să urmeze alte cariere juridice, cum ar fi: consilier juridic, executor judecătoresc, notar, profesiuni juridice în egală măsură importante.

De asemenea, programul de studii universitare de master Cariere juridice este adresat nu numai proaspeţilor absolvenţi ai facultăţilor de drept, ci şi celor încadraţi deja în profesii juridice care doresc o permanentă perfecţionare în domeniu, respectiv: judecători, procurori, grefieri, consilieri juridici, executori judecătoreşti, notari, avocaţi, lichidatori judiciari etc. Cadrele didactice care susţin prelegeri la acest master sunt pregătite să ofere informaţii oportune şi de calitate, astfel încât beneficiarii cursurilor universitare de master să aibă posibilitatea unei permanente perfecţionări.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.