Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Centrul de Limbi Straine LOGOS gestioneaza revista  Studii de gramatică contrastivă ( ISSN 1584-143X, e-ISSN: 2344-4193, studiidegramaticacontrastiva.info )

 

- Aparitie bianuala- Acreditata CNCS categoria C in 2012-2016 si categoria B+ in 2010, 2011

 

- Indexare in baze de date internationale: ERIHPLUS (European Reference Index for Humanities and Social Sciences), Index Copernicus, DOAJ, Fabula, Ebsco, Ulrich’s etc.

 

  Studii de gramatica contrastiva este o revista bianuala care se adreseaza specialistilor in lingvistica, istoria limbii si alte domenii conexe. Principalul scop al revistei este studiul comparativ si contrastiv din variate perspective: lingvistica generala, lingvistica aplicata, semantica, gramatica formala, traductologie.

 

Sectiuni:

Gramatica contrastiva

Traductologie

Varia

 

Revista isi propune sa promoveze interdisciplinaritatea si transdisciplinaritatea si sa incurajeze gandirea inovatoare si schimbul intercultural. Articolele sunt publicate in limbile engleza, franceza, italiana, germana, rusa si spaniola.

Studii de gramatică contrastivă publica articole in acces liber respectand conditiile licentei Creative Commons Attribution Non-Commercial-NoDerivs License (CC BY NC ND), care permite utilizarea, distribuirea si producerea pe orice cale, cu conditia ca lucrarea originala sa fie citata in mod corespunzator, sa nu fie folosita in scopuri comerciale si sa nu fie modificata sau adaptata. Drepturile de autor legate de articolele in acces liber sub licenta CC BY NC ND sunt retinute de catre autor.

Revista nu percepe taxe de recenzare sau de publicare.

Studii de gramatică contrastivă este o revista stiintifica care subscrie politicii liberului acces. Ca atare, intreg continutul este disponibil gratuit pe site-ul nostru.

 

Alte publicatii:

- Culegere teste in vederea obtinerii atestatului lingvistic LOGOS: Ilinca, C., Tomescu, M., (2010), Tests de connaissance du français – préparation aux diplômes DELF, TCF, TFI, Editura Universitatii din Pitesti, ISBN 978-606-560-112-3, 133 p.

News
S.I.I.M.A.D.C.
I forgot my password
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Click here for more information