Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Universitatea din Pitești în evaluarea internațională U-Multirank, coordonată de Comisia Europeană

U-Multirank a dat publicității, la 5 iunie 2018, datele celei de-a cincea ediții anuale (www.umultirank.org) a evaluărilor, în care au fost clasificate 1.614 de universități din 95 de țări.U-Multirank subliniază performanța universitară de nivel mondial în: predare și învățare, cercetare, transfer de cunoștințe, orientare internațională și implicare regională. Noile rezultate prezintă diversitatea excelenței în învățământul superior.Clasificarea universităților a fost realizată în funcție de o gamă largă de factori de performanță: reputația pentru activitatea de cercetare, calitatea predării și a învățării, orientarea internațională, succesul transferului de cunoștințe (parteneriate cu întreprinderile) și angajamentele în plan regional

U-Multirank oferă 18 clasamente naționale ce scot în relief punctele forte și punctele slabe ale sistemelor naționale de învățământ superior, publică lista cu universitățile aflate în "Top 25", evidențiind 225 din cele mai mari scoruri obținute de universități în cadrul evaluării.

Pe baza informațiilor oferite de acest clasament U-Multirank studenții își aleg programele de studiu, bazându-se pe prioritățile lor. Pentru jurnaliști, U-Multirank oferă clasamente personalizate și informații la cerere concentrându-se pe performanțele universităților dintr-o anumită țară, pe relațiile dintre mediul universitar și industrie sau pe  deschiderea internațională a universităților

In actuala clasificarea internațională a universităților realizată sub coordonarea Comisiei Europene parteneriatele strategice de cercetare, publicațiile interdisciplinare, rata de absolvire a studiilor de licență și de masters de către studenții UPIT, mobilitățile studenților și cadrelor didactice in spațiul european și extraeuropean sunt indicatorii la care Universitatea din Pitești a obținut punctaj maxim.

Au fost evidențiate și procentele ridicate de inserție pe piața locală și regională a muncii a absolvenților studiilor de licență și de masters de la Universitatea din Pitești.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.