Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

REZULTATE ADMITEREPrecizări privind conectarea la noul server de mail al Universității din Pitești

           

Începând cu data de 01.12.2019 a fost dat în exploatare noul server de email. Pentru conectare urmați pașii din procedura nr. 2, transmisă anterior de Compartimentul IT.  În vederea efectuării cu succes a conectării, vă rugăm citiți cu atenție precizările de mai jos:

1. Noul server este accesibil la adresa https://mail.upit.ro  (atenție – https, nu http).

2. Vă conectați cu parola implicită (NU cu parola curentă – aceasta o veți folosi pentru logare la vechiul server).

3. După prima logare se va solicita schimbarea parolei. Atenție că noua parola trebuie să îndeplinească cerințele de complexitate (minim 9 caractere, sa conțină caractere speciale (ex - #, $ % < > ?), cifre, litere mari, litere mici).

4. Pentru accesarea și salvarea email-urilor primite până la data de 29 noiembrie a.c. vă conectați pe vechiul server, la adresa https://mail1.upit.ro (la fel, atenție: numele este „mail1” și nu „mail”, https și nu http).

   La conectarea pe vechiul server ignorați mesajul de avertizare referitor la certificatul de securitate.

Important!  Nu folosiți vechiul server pentru transmiterea de mesaje. Pentru aceasta se utilizează exclusiv noul server.

5. Având în vedere varietatea de sisteme de operare și aplicații de email utilizate, este posibil să apară mici diferențe față de ceea ce este trecut în procedura nr. 2. Vă vom acorda sprijinul necesar (email, telefonic, la fața locului) pentru depășirea oricăror dificultăți întâmpinate.

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.