Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

În vederea aplicării unor măsuri specifice perioadei de pandemie și evitarea răspândirii virusului COVID 19, Consiliul de Administrație al Universității din Pitești a hotărât în ședința din data de 09.09.2020 restricționarea serviciilor furnizate prin casieria situată în sediul instituției din str. Târgu din Vale, nr.1.

În consecință, în perioada următoare, drepturile salariale vor fi virate în conturi bancare deschise la una din societățile bancare cu care instituția are convenții de colaborare, respectiv: BCR, BRD; UNICREDIT.

Față de aceste considerente, vă solicităm să comunicați extrasul de cont, de la una din aceste bănci, la adresele de email: monica.ardeleanu@upit.ro, cei ce sunt angajații instituției, iar personalul asociat la adresa mirela.andrei@upit.ro.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.