Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Universitatea din Pitești va găzdui, în perioada 30 iunie - 5 iulie 2023, cel de-al 10-lea Congres al Matematicienilor Români, congres organizat în comun de Secția de Științe Matematice a Academiei Române, Societatea de Științe Matematice din România, Institutul de Matematică Simion Stoilow al Academiei Române, Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București și Universitatea din Pitești.
Această reuniune își propune să continue o veche tradiție a congreselor matematice românești și este larg deschisă participării internaționale. Primul congres al matematicienilor români a fost organizat încă din 1929 la Cluj, urmat de Turnu Severin (1932), București (1945, 1956 și 2007), Pitești (2003), Brașov (2011),
Iași (2015) și Galați (2019).
Congresul va găzdui, de asemenea, prima Conferință Balcanică de Matematică (BMC), o reuniune regională lansată de Societatea Europeană de Matematică.
Pentru informații suplimentare puteți consulta pagina Congresului (http://www.imar.ro/~congmatro10/) și primul anunț.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.