Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

COMUNICAT: ,,ADOPTĂ UN REFUGIU”

Centrul de Cercetare pentru Performanță Umană, din cadrul Departamentului de Educație Fizică și Sportefectuează la 23.04.2018 prima sedință de organizare aproiectului extracurricular ,,ADOPTĂ UN REFUGIU” ce se va desfășura în perioada 27-29.05. 2018, în Munții Făgăraș.

Proiectul are ca scop inițierea studenților Universității din Pitești în abordarea civică și ecologică a muntelui și va include unseminar știintific studențesc. În cadrul proiectului, studenții de la Educație Fizică și Sport, Ecologie și Protecția Mediului, Ingineria Mediului și Științe Inginerești Aplicate vor aborda tematica științifică multidisciplinară a spațiului montan.

Coordonatorul proiectului este conf. univ. dr. Daniel Roșu – Director al Centrului de Cercetare pentru Performanță Umană.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.