Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Principala misiune a Centrului Suport pentru Învățământul Dual din cadrul Universității din Pitești constă în realizarea unui proces educațional specific mai bine adaptat evoluțiilor din mediul economic, astfel încât, prin acțiunile derulate împreună cu partenerii săi, să crească angajabilitatea absolvenților UPIT.

O altă misiune constă în ridicarea nivelului pregătirii profesionale a studenților prin facilitarea dobândirii de cunoștințe avansate privind tehnologiile actuale sau de viitor, prin realizarea în parteneriat de acțiuni si evenimente tematice cu transfer reciproc de idei si de cunoștințe între mediul academic din UPIT si partenerii sai.

Prin acțiunile sale, Centrul Suport pentru Învățământul Dual vizează:

- Susținerea obținerii de către studenții UPIT de stagii de internship în cadrul firmelor partenere;

- Promovarea acordării de burse de performanță de către firmele partenere, pentru studenții UPIT cu realizări profesionale deosebite în pregătirea în domenii de specialitate de interes pentru companiile respective;

- Eficientizarea activitații de practică a studenților la locurile de munca din întreprinderile din industria auto;

- Implicarea specialiștilor din mediul socio-economic în procesul de învățământ din UPIT.

- Implicarea UPIT in Proiectul „Școala ACAROM pentru educație multinivel a salariaților din industria auto”.

- Facilitarea realizării de parteneriate intre membrii ai ACAROM si UPIT pentru  realizarea de proiecte de CDI pe teme  concrete din producția auto, finanțate  prin Planul National de CDI sau prin programe europene;

- Crearea unui pol de promovare publica a intereselor majore ale UPit și ale partenerilor sai.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.