Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Principala misiune a Centrului Suport pentru Învățământul Dual  din cadrul Universității din Pitești constă în realizarea unui proces educațional specific mai bine adaptat evoluțiilor din industria auto din Romania, în special din zona Argeș, astfel încât, prin acțiunile derulate împreună cu partenerii săi, să crească angajabilitatea absolvenților UPIT în aceasta industrie.

O altă misiune constă în ridicarea nivelului pregătirii profesionale a studenților prin facilitarea dobândirii de cunoștințe avansate privind tehnologiile actuale sau de viitor din industria auto, prin realizarea în parteneriat de acțiuni si evenimente tematice cu transfer reciproc de idei si de cunoștințe între mediul academic din UPIT si partenerii industriali.

Prin acțiunile sale, Centrul Suport pentru Învățământul Dual vizează:

- Susținerea obținerii de către studenții UPIT de stagii de internship în cadrul firmelor partenere;

- Promovarea acordării de burse de performanță de către firmele partenere, pentru studenții UPIT cu realizări profesionale deosebite în pregătirea în domenii de specialitate de interes pentru companiile respective;

- Eficientizarea activitații de practică a studenților la locurile de munca din întreprinderile din industria auto;

- Implicarea specialiștilor din industria auto în procesul de învățământ din UPIT.

- Implicarea UPIT in Proiectul „Școala ACAROM pentru educație multinivel a salariaților din industria auto”.

- Facilitarea realizării de parteneriate intre membrii ai ACAROM si UPIT pentru  realizarea de proiecte de CDI pe teme  concrete din producția auto, finanțate  prin Planul National de CDI sau prin programe europene;

- Crearea unui pol de promovare publica a intereselor majore ale UPit și ale partenerilor industriali.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.