Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră - C.C.O.C. oferă următoarele tipuri de servicii specializate:

 

  • Consiliere şi orientare în carieră;

            Îi ajută pe indivizi să îşi clarifice scopurile şi aspiraţiile, să îşi înţeleagă propria identitate, să ia decizii informate, să fie responsabili pentru propriile acţiuni, să-și managerieze cariera şi tranziţia de la facultate la piața muncii, de la un loc de muncă la altul.

  • Consiliere educaţională şi vocaţională;

         Reprezintă ansamblul acţiunilor proiectate, organizate, desfăşurate, în procesul educaţional cu scopul identificării, stimulării, structurării capacităţilor specifice şi pasiunilor complementare acestor capacităţi în vederea planificării carierei.

  • Consiliere şi evaluare psihologică;

           Reprezintă intervenţia psihologică realizată cu scopul optimizării, autocunoaşterii, dezvoltării personale şi / sau prevenţiei şi remiterii problemelor emoţionale, cognitive şi de comportament.

  • Informarea elevilor, studenţilor, absolvenţilor asupra rutelor educaţionale şi ocupaţionale disponibile în cadrul curriculei universitare aprobată de Senatul universităţii la propunerea Consiliului de Administraţie, a sistemului de credite transferabile la nivel universitar, în conformitate cu Registrul naţional al calificărilor din învăţământul superior şi Cadrul naţional al calificărilor;
  • Organizarea/ participarea la manifestări specifice activității de consiliere și orientare în carieră: targuri educaționale, vizite tematice, sesiuni de prezentare de tip ”Zilele porților deschise” etc.
  • Organizarea de sesiuni de pregătire a portofoliului de angajare (CV, scrisoare de intenție), simularea interviului de angajare;

 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.