Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră - C.C.O.C. oferă următoarele tipuri de servicii specializate:

 

  • Consiliere şi orientare în carieră;

            Îi ajută pe indivizi să îşi clarifice scopurile şi aspiraţiile, să îşi înţeleagă propria identitate, să ia decizii informate, să fie responsabili pentru propriile acţiuni, să-și managerieze cariera şi tranziţia de la facultate la piața muncii, de la un loc de muncă la altul.

  • Consiliere educaţională şi vocaţională;

         Reprezintă ansamblul acţiunilor proiectate, organizate, desfăşurate, în procesul educaţional cu scopul identificării, stimulării, structurării capacităţilor specifice şi pasiunilor complementare acestor capacităţi în vederea planificării carierei.

  • Consiliere şi evaluare psihologică;

           Reprezintă intervenţia psihologică realizată cu scopul optimizării, autocunoaşterii, dezvoltării personale şi / sau prevenţiei şi remiterii problemelor emoţionale, cognitive şi de comportament.

  • Informarea elevilor, studenţilor, absolvenţilor asupra rutelor educaţionale şi ocupaţionale disponibile în cadrul curriculei universitare aprobată de Senatul universităţii la propunerea Consiliului de Administraţie, a sistemului de credite transferabile la nivel universitar, în conformitate cu Registrul naţional al calificărilor din învăţământul superior şi Cadrul naţional al calificărilor;
  • Organizarea/ participarea la manifestări specifice activității de consiliere și orientare în carieră: targuri educaționale, vizite tematice, sesiuni de prezentare de tip ”Zilele porților deschise” etc.
  • Organizarea de sesiuni de pregătire a portofoliului de angajare (CV, scrisoare de intenție), simularea interviului de angajare;

 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.