Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

In vederea ocuparii functiei de Director de departament pentru Departamentul de Psihologie, Stiintele comunicarii si Asistenta Sociala, a fost depusa candidatura doamnei Conf.univ.dr. Manuela Mihaela Ciucurel conform calendarului.

Plan managerial Ciucurel Manuela Mihaela

CV Ciucurel Manuela Mihaela

Lista lucrari Ciucurel Manuela Mihaela

ALEGERI DIRECTOR DE DEPARTAMENT 2017

Calendar alegeri:

01-10.02.2017 - depunere dosar de candidatură (conform Metodologie privind organizarea si desfasurarea alegerilor academice 2016-2020)

20.02.2017 - ședința de alegeri

21.02.2017 - ședința Consiliului facultății pentru validare rezultat

 

Anunturi

Concursuri pe post

  • Concursul pentru postul de Conferentiar, pozitia 13, din Statul de Functii al Departamentului de Psihologie, Istorie si Stiintele comunicarii va avea loc in data de 15.07.2016, ora 10.00, sala I403
  • In vederea ocuparii functiei de Director de departament pentru Departamentul de Psihologie, Stiintele comunicarii si Istorie, a fost depusa candidatura doamnei Conf.univ.dr. Manuela Mihaela Ciucurel. Alegerile pentru Directorul de departament vor avea loc in data de 14 octombrie, ora 13.

Plan managerial Ciucurel Manuela Mihaela

CV Ciucurel Manuela Mihaela

Lista lucrari Ciucurel Manuela Mihaela

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.