Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

► Scurtă descriere

În contextul domeniului şi al specializărilor înrudite, principalele obiective ale masterului Instituţii juridice comunitare şi internaţionale urmăresc pregătirea de specialişti bine cotaţi din punct de vedere profesional pe piaţa forţei de muncă în domeniul dreptului penal, criminologiei, jurisdicţiei constituţionale, protecţiei europene a drepturilor omului, asistenţei judiciare internaţionale, dezvoltarea de parteneriate în cercetare, cu beneficii comune, pe plan local, naţional şi internaţional, promovând excelenţa academică în domeniul ştiinţelor juridice

 

► Competenţe ale absolvenţilor 

Absolvenţii studiilor masterale cu specializarea Instituţii juridice comunitare şi internaţionale dobândesc competenţele necesare pentru a accede la o carieră juridică în naţională şi internaţională în domeniul cercetării sau aplicării dreptului penal, al criminologiei, jurisdicţiei constituţionale, protecţiei europene a drepturilor omului, asistenţei judiciare internaţionale.

 

► Şanse de angajare 

Absolvenţii studiilor de masterat în specializarea Instituţii juridice comunitare şi internaţionale au oportunităţi de angajare şi de promovare la locul de muncă deosebite, asigurate de  dobândirea competenţelor necesare următoarelor ocupaţii existente pe piaţa muncii: avocat, magistrat,consilier juridic, notar, cadru didactic în învăţământul  universitar,  precum şi oportunităţi de angajare în instituţiile Uniunii Europene sau în instituţiile internaţionale.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.