Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

► Scurtă descriere  

În contextul domeniului şi al programelor de studii înrudite, principalele obiective ale masterului urmăresc formarea şi perfecţionarea specialiştilor bine cotaţi din punct de vedere profesional pe piaţa forţei de muncă, în domeniul dreptului comercial, dreptului muncii,  arbitrajului şi executării silite

 

► Competenţe ale absolvenţilor 

Absolvenţii programului de studii Asistența juridică a întreprinderii, dobândesc cunoştinţele necesare pentru a accede la o carieră de funcţionar public, atât în cadrul sistemului administraţiei publice naţionale, cât şi în administraţia publică europeană, în domeniile:  administrarea patrimoniului unităţilor administrativ-teritoriale, protecţia mediului şi dezvoltării durabile; achiziţii publice; stare civile şi finanţe publice, adică în domenii de interes public.

 

► Şanse de angajare 

Absolvenţii programului de studii de masterat au oportunităţi de angajare şi de promovare la locul de muncă deosebite, asigurate de  dobândirea competenţelor necesare următoarelor ocupaţii existente pe piaţa muncii: avocat, magistrat,consilier juridic, notar, cadru didactic în învăţământul preuniversitar şi universitar, executor judecătoresc, inspector fiscal, inspector social, inspector de muncă, inspector de resurse umane,   referent de specialitate, consilier în administraţia publică centrală sau locală, precum şi orice altă ocupaţie care necesită studii universitare de masterat.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.