Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

1.REFACEREA UNUI ACT DE STUDII CARE A FOST COMPLETAT CU GREȘELI

Pentru refacerea unui act de studii de tip: diplomă/certificat/atestat care a fost completat și eliberat cu  greșeli, absolventa/absolventul depune o cerere la registratura Universitatii - rectorat, str.Târgul din Vale, nr.1 (model cerere refacere act de studii), însoțită de originalul  actului de studii care a fost completat cu greșeli.

Eliberarea noului act de studii se face in termen de 30 de zile de la data aprobării cererii, cu respectarea prevederilor art.19 din REGULAMENTUL privind regimul actelor de studii în sistemul de învăţământ superior, în corpul Central-parter, cam.054, conform programului de eliberare a actelor de studii.

 

2.REFACEREA UNUI DOCUMENT ȘCOLAR SUPLIMENT LA DIPLOMĂ/FOAIE MATRICOLĂ CARE A FOST COMPLETAT CU GREȘELI

Pentru refacerea unui document universitar de tip Supliment la diplomă/Foaie matricolă care a fost completat și eliberat cu greșeli, absolventa/absolventul depune o cerere la registratura universității - Rectorat, str.Târgul din Vale, nr.1 (model cerere refacere document școlar universitar) însoțită de originalul  documentului universitar (Supliment la diplomă/Foaie matricolă) care conținea greșeli.

Eliberarea noului document universitar  (Supliment la diplomă/Foaie matricolă) se face  in termen de 30 de zile de la data aprobării cererii, în Corpul Central, parter, la cam. 054.

 

NOTĂ: 

  • Actele de studii de tip: diplomă/certifcat/atestat, refăcute, și documentele universitare de tip: Foaie matricolă/Supliment la diplomă, refăcute, se eliberează titularului sau împuternicitului acestuia cu procură notarială, pe baza  Buletinului de identitate/ Cărții de identitate/ Pașaportului;
  • Procura trebuie să fie apostilată sau supralegalizată de autorităţile competente ale statului pe al cărui teritoriu a fost întocmită, cu excepţia celor întocmite în statele care au încheiat cu România convenții, tratate sau acorduri privind asistența juridică în materie civilă, care prevăd scutirea de orice legalizare, respectiv: Albania, Austria, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Federaţia Rusă, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Franţa, Mongolia, Muntenegru, Polonia, R.P. Chineză, Republica Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria. Se acceptă împuternicirile efectuate la ambasadele sau consulatele României din diverse state. Împuternicirile efectuate sub semnătura ambasadorului/consulului nu trebuie traduse sau apostilate/supralegalizate.
Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.