Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

REFACEREA UNUI ACT DE STUDII CARE CONȚINEA GREȘELI

 

Pentru refacerea unei diplome/certificat care conține greșeli, absolventa/absolventul se adresează, în scris, conducerii Universitatii (model cerere anexat); cererea se înregistrează la registratura Universității și după aprobarea rectorului, secretara care a întocmit actul de studii cu greșeli efectuează următoarele acțiuni:

                                     - recuperarea actului de studii care conținea greșeli, in original;

                                     - întocmirea unui nou act de studii fără greșeli (diplomă/certificat);

                                     - întocmirea unei decizii de refacere a actului de studii (model anexat).

Documentele următoare:  cererea solicitantului (cu aprobarea rectorului), actul de studii care conține greșeli - în original - (anularea actului de studii se face către secretarul șef), noul act de studii refacut și semnat de către persoanele responsabile, decizia de refacere a actului de studii, semnată de către persoanele responsabile, vor fi gestionate de secretarul de la Compartimentul Acte de studii;

În decizia de refacere a actului de studii va fi înscris numărul de înregistrare de la registratura Universității.

Secretarul din Compartimentul Acte de studii care a refăcut actul de studii, va înregistra noul act de studii în registrul de evidență a actelor de studii și va scrie la subsolul noului act de studii, nota "Prezentul act de studii înlocuieşte actul de studii cu seria ....... şi nr. ................, precum şi cu nr. de înregistrare .......... (acordat de universitate in registrul de eliberări) din ............. (data) ..., deoarece acesta  conţinea unele greşeli.".

Eliberarea noului act de studii se face de către Compartimentul Acte de studii in termen de 30 de zile de la data înregistrării solicitării la Universitate, cu respectarea prevederilor art.19 din REGULAMENTUL privind regimul actelor de studii în sistemul de învăţământ superior.

Arhivarea actului de studii anulat se păstrează cu termen permanent la Compartimentul Acte de studii.

 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.