Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Universitate cu grad de încredere ridicat

 

STIMULAREA TINERILOR CERCETATORI CU REZULTATE DE EXCELENTA

 

Scop:  Pentru creșterea calității activităţilor de cercetare ştiinţifică şi stimularea tinerilor cercetători, tinerii cercetători din UPIT cu rezultate de excelenţă în activitatea de cercetare științifică vor fi recompensaţi financiar prin acordarea de ore în regim de „plata cu ora”, pe baza unei competiţii. Prin tânăr cercetător se înţelege un cadru didactic sau cercetător, titular al UPIT, cu funcţia didactică de asistent universitar sau şef de lucrări şi cu vârsta până în 35 de ani în momentul încheierii perioadei de depunere a cererilor de acordare a sprijinului financiar.

 

Procedura de stimulare a tinerilor cercetători cu rezultate de excelență este disponibilă pe platforma S.I.I.M.A.D.C. la secțiunea Cercetare știintifică - Regulamente și proceduri

Calendarul desfășurării activităților este următorul:

- lansare competiţie: 11.01.2018;

- depunerea dosarului de către candidaţi (format din Anexa 1 şi Anexa 2) la registratura Universitatii din Pitești - termen 26.01.2018;

- verificarea dosarelor: 09.02.2018;

- rezultatele competiţiei se afișează pe site-ul intranet al UPIT, secțiunea Cercetare științifică: 23.02.2018.

Toate documentele( domeniile competiționale, criteriile, anexele) privind competiția vor fi disponibile pe platforma S.I.I.M.A.D.C.

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.