Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Universitate cu grad de încredere ridicat


Activităţile de cercetare ştiinţifică din cadrul UPIT se desfăşoară de personalul didactic şi de cercetare titular şi asociat, studenţi (licenţă, master, doctorat) şi postdoctoranzi, în cadrul laboratoarelor / centrelor de cercetare sau de creaţie universitară. Activităţile de de cercetare ştiinţifică desfăşurate sunt de tip: cercetare fundamentală, cercetare aplicativă, cercetare experimentală, dezvoltare tehnologică, inovare, proiectare, consultanţă, expertiză, transfer tehnologic şi determinări de laborator.

Structura unităţilor de cercetare din UPIT este prezentată în schema ce urmează. 

Unitățile de cercetare sunt înfiinţate la propunerea departamentelor didactice sau la nivelul UPIT, conform legislaţiei în vigoare. Înfiinţarea, organizarea şi evaluarea unei unităţi de cercetare se face pe baza unei proceduri specifice "Înfiinţarea, certificarea internă și evaluarea unităților de cercetare".

Standardele minimale pentru certificarea internă / evaluarea anuală a centrelor şi laboratoarelor de cercetare, adoptate de Consiliul Cercetării Ştiinţifice în şedinţa din 24.05.2017

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.