Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

VIZAREA ACTELOR DE STUDII

Actele de studii eliberate absolvenţilor instituţiilor de învăţământ superior din România pot fi vizate, la cerere, de către Centrul Naţional de Recunoaştere si Echivalare a Diplomelor din cadrul din cadrul Ministerul Educaţiei Naţionale, in conformitate cu regulamentul de organizare şi funcţionare al acestuia, la cererea titularilor - în vederea utilizării actelor de studii respective in străinătate. Solicitanţii pot depune actele de studii la sediul oricărei instituţii de învăţământ superior de stat din România sau la Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor.(http://www.cnred.edu.ro).

 

Adeverinţa de autenticitate a actelor de studii se eliberează de instituţia emitentă din România, la cererea absolvenţilor, pentru vizarea actelor de studii de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - CNRED pentru plecarea în străinătate (adeverinţa redactată în limba română). Pentru adeverinţele care ţin locul diplomei de licenţă nu este necesară prezentarea unei adeverinţe de autenticitate.

ACTELE DE STUDII TREBUIE PASTRATE ÎN BUNE CONDIŢII . NU TREBUIE PLASTIFIATE, DEOARECE NU MAI POT FI APOSTILATE ÎN VEDEREA AUTENTIFICĂRII.

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.