Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Master: INSTITUŢII JURIDICE COMUNITARE ŞI INTERNAŢIONALE- 1,5 ani -

Scurtă descriere

 În contextul domeniului si al specializarilor inrudite, principalele obiective ale masterului Institutii juridice comunitare si internationale urmaresc pregatirea de specialisti bine cotati din punct de vedere profesional pe piata fortei de munca in domeniul dreptului penal, criminologiei, jurisdictiei constitutionale, protectiei europene a drepturilor omului, asistentei judiciare internationale, dezvoltarea de parteneriate in cercetare, cu beneficii comune, pe plan local, national si international, promovand excelenta academica in domeniul stiintelor juridice.

Competente ale absolventilor 

Absolventii studiilor masterale cu specializarea Institutii juridice comunitare si internationale dobandesc competentele necesare pentru a accede la o cariera juridica in nationala si internationala in domeniul cercetarii sau aplicarii dreptului penal, al criminologiei, jurisdictiei constitutionale, protectiei europene a drepturilor omului, asistentei judiciare internationale.

Sanse de angajare 

 Absolventii studiilor de masterat in specializarea Institutii juridice comunitare si internationale au oportunitati de angajare si de promovare la locul de munca deosebite, asigurate de  dobandirea competentelor necesare urmatoarelor ocupatii existente pe piata muncii: avocat, magistrat,consilier juridic, notar, cadru didactic in invatamantul  universitar,  precum si oportunitati de angajare in institutiile Uniunii Europene sau in institutiile internationale.

Facilitati de studiu si de cercetare

Procesul instructiv-educativ din cadrul Facultatii de Drept si Ştiinţe Administrative din Pitesti este facilitat, in prezent, si de o baza materiala adecvata, care cuprinde, printre altele, 6 sali de curs, 15 sali de seminar,  laboratoare de informatica, un laborator de criminalistica, o biblioteca de specialitate, camin si cantina. 

PLANURI DE ÎNVĂŢĂMÂNT- program master I.J.C.I.

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.