Româna         English         Français        

University of Pitesti

Universitate cu grad de încredere ridicat

CONCURS PROFESIONAL STUDENŢESC 

TEHNICI DE INTERCONECTARE ÎN ELECTRONICĂ

EDIŢIA a XXII-a

30 martie 2013, Piteşti

- Faza locală -

 

Pe data de 30 martie 2013  s-a desfăşurat faza locală a concursului studenţesc TIE 2013, sala T213 ora 08:00.

 

Anunţ TIE 2013 - faza locală Piteşti

Pliant TIE 2013

Candidaţi faza locală

Diplomă faza finală TIE 2013 Moise Mădălin

 

 

TIE2012

TIE2012 - rezultate Pitesti

FOTO PITESTI 

 

Dupa ce anul trecut echipa Facultații de Electronica, Comunicatii si Calculatoare din cadrul Universitatii din Pitesti condusi de S.l. dr. ing. Alin MAZARE a ocupat un onorant loc trei în concursul profesional international studentesc „ Interconnection Techniques in Electronics ” (TIE 2011) (http://www.tie.ro/media/docs/2011/Clasament_2011-IAC.pdf), în acest an, la SIBIU, dupa multe antrenamente, aceeași echipa a reusit pentru prima data, în istoria de 21 de editii a concursului, ocuparea primului loc si aducerea cupei la universitatea noastra (http://www.tie.ro/2012/).    

De apreciat este munca de echipa pe care a impus-o coordonatorul cat si rezultatele individuale de exceptie pe care le-au obtinut studentii Alin ALDEA locul I, Mihai MARES locul V-lea si Valentin MARIAN locul VI-lea (http://www.tie.ro/2012/tie-2012-classification/). Acest lucru demonstreaza înca o data calitatea învatamantului la Universitatea din Pitesti cat si dorinta studentilor de a fi cat mai performanti.

FOTO PREMIERE TIE 2012

News
S.I.I.M.A.D.C.
I forgot my password
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.