Colegiul Terțiar Nonuniversitar
Program de studii: Asistent de gestiune în unități de cazare și alimentație
Domeniul: Turism și alimentație
Durata studiilor: 2 ani (4 semestre)
Forma de învățământ: Invatamant cu frecventa
Cifra de școlarizare: 30
- locuri subvenționate: 0
Decan: Lect. univ. dr. Mihaela Dumitrache - mihaela.dumitrache@upit.ro
Directorul de department: Lect. univ. dr. Mihaela Dumitrache - mihaela.dumitrache@upit.ro
Discipline obligatorii (impuse)
- Modulul I - Comunicare profesională în limba modernă
- Modulul II - Tehnologia informaţiei şi comunicaţiei aplicată (TIC)
- Modulul III - Comunicare profesională
- Modulul IV - Tipuri de structuri de primire cu funcțiuni de cazare
- Modulul V - Unități de alimentație
- Modulul VI - Informația contabilă în managementul financiar și principiile sistemului în partidă dublă
- Modulul VII - Serviciul contabil în hotel și restaurant
- Modulul VIII - Bilanțul contabil simplificat
- Modulul IX - ”Contul profit și pierdere”
Discipline obligatorii (impuse)
- Modulul I - Comunicare profesională în limba modernă
- Modulul II - Tehnologia informaţiei şi comunicaţiei aplicată (TIC)
- Modulul III - Comunicare profesională
- Modulul IV - Tipuri de structuri de primire cu funcțiuni de cazare
- Modulul V - Unități de alimentație
- Modulul VI - Informația contabilă în managementul financiar și principiile sistemului în partidă dublă
- Modulul VII - Serviciul contabil în hotel și restaurant
- Modulul VIII - Bilanțul contabil simplificat
- Modulul IX - ”Contul profit și pierdere”
Discipline obligatorii (impuse)
- Modulul I - Managementul proiectelor
- Modulul II - Managementul calității
- Modulul III - Sisteme informatice de gestiune în hoteluri
- Modulul IV - Analiză financiară
- Modulul V - Planificarea financiară
- Modulul VI - Adoptarea planului de afaceri pentru susținerea unui credit bancar
- Modulul VII - Tarifele și prețurile în hoteluri
- Modulul VIII - Stabilirea prețurilor în unitățile de alimentație
- Modulul IX - Sisteme informatice de gestiune în unitățile de alimentație
Discipline obligatorii (impuse)
- Modulul I - Managementul proiectelor
- Modulul II - Managementul calității
- Modulul III - Sisteme informatice de gestiune în hoteluri
- Modulul IV - Analiză financiară
- Modulul V - Planificarea financiară
- Modulul VI - Adoptarea planului de afaceri pentru susținerea unui credit bancar
- Modulul VII - Tarifele și prețurile în hoteluri
- Modulul VIII - Stabilirea prețurilor în unitățile de alimentație
- Modulul IX - Sisteme informatice de gestiune în unitățile de alimentație
- Puncte de credit: 120
- Ore/săpt.: